Få besked på om du er gravid

Der kan være mange symptomer på at du er gravid.

Kvalme og lignende. Tegn varierer fra kvinde til kvinde.

Uanset om graviditeten er planlagt eller uventet er det bedst at få besked så hurtigt som muligt.

Den hurtigste metode på at opdage, om du er gravid eller ej, er ved hjælp af en graviditetstest. Der er en del slags, men hovedsagen består i, at du tisser på testen og kort tid efter kan aflæse svaret. Det bedste svar er ved at bruge morgenurin til testene.

Når du ønsker at vide om du er gravid vil et råd være at købe en graviditetstest, således at du hurtigt kan få svar. De mest almindelige typer er en graviditetstest strimmel eller en stav.

Ligegyldigt om man vælger graviditetstest stav eller graviditetstest strimmel, så har de samme høje kvalitet, forskellen blot om man vil opsamle urinen eller ikke. Ved graviditetstest stav er teststrimmelen indsat i et hylster, der gør at man kan tisse direkte på testen. Ved brug af en graviditetstest strimmel, så er man nødsaget til at tisse i en kop , dog er prisen lavere.

På de fleste graviditetstest ses to streger hvis man er gravid.

En hjemme-test er en nem samt anonym måde at finde svaret på samt er af ligeså stor sikkerhed som lægens. Hvis du ikke ønsker at købe en test hos det nærmeste apotek samt butik kan du endog bestille en online samt få den fragtet diskret.

Der er eventuelt ikke årsag til at indvie flere såfremt der er tale om en negativ test.

Er testen derimod positivt er det nok svært at holde skjult.