Julegaver

Så er det allerede tid til at begynde at tænke på julegaver igen.

Hvis man vil undgå julestress så skal julegaverne helst købes i god tid. Lettest er det at handle online, hvor man endda kan få gaverne pakket ind.

Min familie har endnu ikke fået skrevet ønskesedler; men det skal ikke bremse mig i at være i god tid og undgå julestress.

Min erfaring siger mig alligevel at de har svært ved at komme i tanke om noget at ønske sig og ender med at skrive nogle mere eller mindre tilfældige ting ned. -Og det er så kedeligt bare at købe ind efter en ønskeseddel, som var det en indkøbsliste til supermarkedet.  Så er det sjovere selv at finde på noget, man har lyst til at give og som man synes passer til den pågældende.

Du kan være heldig at overraske dem med noget de slet ikke vidste at de manglede og som ender med at blive årets gave. -Der er alligevel ikke nogen garanti for at de virkelig sætter pris på at modtage en af de ting de selv havde skrevet ned på deres liste.

Derfor var min idé at finde nogle fine personlige og sjove ting, som f.eks. gadgets.

Så jeg gik online i min jagt på gode julegave idéer.

Da min familie er stor og sprædt ud over det meste af landet og jeg ikke skal se dem alle i julen, tænkte jeg at det var bedst at bestille gaverne online og få dem sendt direkte til modtagerene. Det krævede at jeg kunne finde en online butik, der havde et stort nok udvalg til at jeg kunne finde noget til alle de familie medlemmer der boede på samme adresse,  så der ikke skulle betales portoen til flere forskellige netbutikker. Butikken skulle også kunne pakke gaverne ind og sætte “til og fra” kort på pakkerne. Det viste sig faktisk ikke at være en helt så let opgave at finde en butik, der kunne leve op til alle disse krav.

Men heldigvis har jeg god tålmodighed og efter at jeg havde besøgt adskillige danske webbutikker, som ikke levede op til mine krav, vendte jeg hovedet mod det store udland.

-Ikke for langt væk, bare inden for EU, så man ikke skal betale told og moms.

I England fandt jeg så Amazon’s shop og jeg blev meget positiv over deres service. Jeg havde godt hørt at deres udvalg er stort; men det er ikke det eneste de kan tilbyde. Priserne er lavere end i DK, de tilbyder både indpakning og kort for 3£ og jeg skulle endda ikke engang betale porto. Derud over er deres side bruger venlig.

Så hvis du gerne vil gøre dine juleindkøb let, så vil jeg anbefale Amazon.co.uk